logo Land Van Engelingen

Rust in overvloed

Een plek om te vertragen, ver weg van de dagelijkse drukte. Genieten van stilte en rust in de natuur. Een plekje op de wereld zonder lawaai,  zonder auto's,  gewoon puur natuur. Verbeter de kwaliteit van je leven en dompel je onder in stilte. Je kan bij ons je smartphone in bewaring geven en indien je wenst, krijg je een gewone telefoon. Kom het beleven!

 

Slow down

Genieten van een paradijselijke stilteplek in Limburg. Ontbijten op het terras in de ochtendzon, een boek lezen aan de houtkachel, op blote voeten door het gras lopen, gaan zwemmen in de ecologische vijver, ontspannen in de sauna, smullen van vers onbespoten fruit in de boomgaard of van frambozen aan onze snoephagen, gaan fietsen op één van de vele fietsroutes in Limburg, gaan wandelen met onze ezels,...

 

Herbronnen en thuiskomen bij jezelf

Land van Engelingen is een inspirerende plek gelegen in de vallei van de Herk. Je voelt er vooral veel ruimte, rust en ontspanning.  Je voelt de gedrevenheid van de bezielers die echt concretiseren waarvoor ze staan, nl. hun gasten laten vertragen, laten genieten van de kleine dingen en hen dichter bij de natuur brengen. 

 

 

 

Geschiedenis

Diep verscholen in de vallei van de Herk ligt Land van Engelingen, een voormalige watermolen, die met respect voor natuur en milieu gedurende 5 jaar gerestaureerd werd met duurzame materialen. Het water wordt gezuiverd door een eigen ecologisch waterzuiveringsstation en stroomt rechtstreeks terug in de Herk. Het ganse domein wordt op een natuurvriendelijke manier onderhouden. Eens op onze plek aangekomen, voel je de rust en kom je meteen in een andere wereld : Land van Engelingen.