logo Land Van Engelingen

Ruimte en rust in overvloed

Land van Engelingen biedt u een zee van ruimte en rust midden in de natuur. Ruimte om gezellig samen te zijn, ruimte om uit te rusten, ruimte voor een teambuilding, ruimte voor groepsactiviteiten, ruimte om creatief te zijn of eender waar u ook maar ruimte voor nodig heeft. Ruimte en rust voor en met elkaar maar ook ruimte en rust voor uzelf. 

Het is onze missie om u een aangename en sfeervolle vakantie aan te bieden door een charmante villa en romantische tuin te creëren en deze ter beschikking te stellen voor onze gasten. U en uw gasten staan bij ons centraal. Wij willen ervoor zorgen dat u samen met uw vrienden of familie een onvergetelijke tijd zal beleven in het mooie Haspengouw.

 

Gehele domein voor u privé

Bent u met een groep en heeft u graag veel ruimte, dan biedt Land van Engelingen u exclusief een riante groepsaccomodatie voor maximum 24 personen. U kunt van uw verblijf in alle vrijheid en rust genieten en u heeft geen rekening te houden met andere gasten.  Ruimte om te genieten van elkaars gezelschap, te koken, te eten, te lezen, te fietsen, te wandelen.

Gedurende de dagen dat u met uw groep in Land van Engelingen verblijft, kunnen wij heerlijke vegetarische maaltijden verzorgen! Kiest u voor selfcatering? Dat kan heel goed in het Land van Engelingen. Een volledig ingerichte keuken staat tot uw beschikking. 

 

Ontspannen in de natuur

Land van Engelingen kunt u huren voor een dag of voor meerdaagse programma's. Wij bieden zeer veel zorg en tijd aan de persoonlijke begeleiding van elke gast zodat u zich volledig kan ontspannen en herbronnen in een oase van rust.

Onze aanpak op maat en onze levenservaring staan voorop en wij hopen op die manier mensen te inspireren. Daarom bieden wij catering met groenten en fruit uit onze biologische moestuin en rustgevende activiteiten van mindfulness, yoga, schilderen aan de vijver, keramieklessen, plant based kookworkshops tot ezelwandelingen die een mogelijke aanvulling of verrijking kunnen zijn voor uw vakantie. Vraag zeker naar onze mogelijkheden!

 

 

 

Geschiedenis

Ver van de dagelijkse drukte, dichtbij de natuur. Voor velen begint een verblij in het Land van Engelingen al met de landweg er naar toe. Sommigen moeten onze plek lang zoeken en komen op die manier al meer los van de dagelijkse drukte.

Eens op onze plek aangekomen,  voel je de rust en kom je meteen in een andere wereld : Land van Engelingen. Welkom in ons huis.