logo Land Van Engelingen

Rust in overvloed

Een plek om te vertragen, ver weg van de dagelijkse drukte. Genieten van stilte en je batterijen terug opladen in de natuur.

 

Sfeervol verblijf

In onze 4 onafhankelijke vakantiewoningen met een gemeenschappelijke ruimte in de Schuur kunt u verblijven met maximum 24 personen. In de ecologische tuin bevindt zich een grote zwemvijver met een extra relaxruimte voorzien van alle comfort.

Ontdek

Land van Engelingen is een unieke plek gelegen in de vallei van de Herck omringd door glooiende Haspengouwse wijn- en fruitboomgaarden.

 

 

 

Geschiedenis

Diep verscholen in de vallei van de Herck ligt Land van Engelingen, een voormalige watermolen, die met respect voor natuur en milieu, gerestaureerd werd met duurzame materialen.

Voor velen begint een verblijf in het Land van Engelingen al met de landweg er naar toe. Sommigen moeten onze plek lang zoeken en komen op die manier al meer los van de dagelijkse drukte.

Eens op onze plek aangekomen,  voel je de rust en kom je meteen in een andere wereld : Land van Engelingen. Lieve en Freddy heten je welkom.