groepsaccommodatie

een idyllische plek om samen te genieten en te ontspannen

Land van Engelingen is een groene oase voor groepen die graag veel ruimte en comfort wensen.

In het totaal kunnen er maximum 24 personen in de vier vakantiewoningen blijven overnachten.

De gezellige extra gemeenschappelijke leefruimtes zoals de Schuur met haar zithoek en houtkachel én een verwarmde Serre in de tuin bieden u tal van mogelijkheden om samen te koken, te eten en te genieten.

Land van Engelingen is charmant en stijlvol ingericht. De grote tuin met zwemvijver, ezelweide, petanquebaan, kan groot en klein bekoren.

Zeer landelijk gelegen, tussen Sint-Truiden en Tongeren, vlakbij Borgloon.

Een ideale uitvalsbasis om het leven in al zijn eenvoud te genieten. Er zijn kilometers lange weggetjes die uitnodigen tot fiets- en wandeltochten, je kunt er eindeloos door de velden zwerven. Een oase om inspiratie op te doen, knopen door te hakken of gewoon te genieten van het samen zijn.

Graag meer informatie over mogelijke groepsactiviteiten in het Land van Engelingen? Stuur een mailtje naar info@landvanengelingen.be of neem telefonisch contact op met Lieve via 0498/364872.

 

Zelf koken in eigen keuken.

Voor gasten die in de groepsaccomodatie Land van Engelingen samen willen koken, staat de volledig ingerichte keuken klaar.

De gastenkeuken in de Schuur is ruim, modern en van alle comfort voorzien. Er is een professionele vaatwasmachine, drie grote koelkasten waarvan één koelkast met 3 grote diepvrieslades, vijfpitsfornuis met ruime oven, een combimagnetron, voldoende kookpotten, pannen, ovenschalen, bestek, glazen en voldoende serviesgoed voor in het totaal 50 personen. 

In de keuken staat ook een gezellige hoge toog zodat andere gasten kunnen meegenieten van de culinaire kunsten van de hobbykoks.