It is time to REset yourself! To go slowly, breathe and smile


Ben je gestresseerd? Heb je moeite om je te concentreren?Ben je altijd moe? Krijg je paniekaanvallen als je je telefoon niet bij hebt?

Wil je een leven met meer vitaliteit, minder stress en wil je meer tijd overhouden zodat je weer kan genieten van échte belevingen en écht geluk?

Land van Engelingen organiseert in 2022 verschillende weken, midweken en weekends voor mannen en vrouwen. We houden het aantal plaatsen bewust beperkt tot een klein groepje.  Wil jij erbij zijn als we terug met nieuwe retreats in de natuur in 2022 van start gaan?

Stuur dan een mailtje naar info@landvanengelingen.be en je wordt telefonisch gecontacteerd voor een intakegesprek.

Mindfulness, meditatie en lichaamswerk

De beste manier om je te leren ontspannen, is vanuit de stilte je hoofd volledig leegmaken en terug leren luisteren naar jouw intuïtie door je te verbinden met je hart.  

Gewoon tijd om naar jezelf te leren kijken en om jezelf op een dieper niveau te leren kennen en te begrijpen. Wij bieden een plek voor jou om tot jezelf te komen en om op te laden.

Naast de groepsmomenten bieden we ook individuele begeleiding. Via unieke combinaties van stilte, natuur, meditatie, coaching en rituelen ga je terug naar huis vol energie en helderheid.

Mens & natuur

Land van Engelingen wil haar gasten de mogelijkheid geven om zichzelf te verbeteren met de balans tussen mens en natuur als uitgangspunt.

Een duurzame toekomst waar mens en natuur in balans zijn. Een land waar vrijheid en creativiteit vaste waarden zijn.

Tegelijkertijd speelt Land van Engelingen graag haar ligging in Haspengouw uit, naast de natuur en de gastvrijheid is ook ons unieke karakter als stilteplek een troef. 

De retreats

Systemische Retreat

€ 470
  • Systemische Retreat ‘your inner voice’ met trainer & coach systemisch werk Roos Geurts, Mindshift Your Life.
  • 10 tot 12 juni 2022

Wil je de natuur als geschenk geven?

Kies een bedrag, vraag je cadeaubon aan en verras met een uniek geschenk.

kies je bedrag