covid-19

Geniet van een coronaproof verblijf in de natuur.

Zou jij graag zonder contact met anderen op vakantie willen gaan?

Een huisje midden in de natuur, met heel veel privacy waar je volledig kan genieten van je vakantie.

Niets houdt je bij Land van Engelingen tegen om in alle rust en stilte te genieten van een contactloos verblijf.
De sleutel hangt op de deur, het ontbijt staat klaar in de koelkast en je hoeft tijdens je verblijf met niemand in contact te komen en ook geen ruimtes met andere mensen te delen.

Jouw vakantie kan je volledig doorbrengen in jouw huisje zonder last te hebben van een ander reisgezelschap. Zo kan je een weekendje of weekje ontspannen in de natuur met jouw partner, gezin, familie of vrienden.

Tijd hebben voor elkaar in plaats van dagelijkse stress. Zalige wandelingen of fietstochten maken in de natuur, een vieruurtje met zelfgebakken Limburge vlaai en bio appelsap,  ’s avonds naar de sterren kijken aan de houtkachel op het terras of een goed boek lezen onder een warm dekentje.

Na je vakantie in de natuur kom je weer helemaal ontspannen thuis!

Misschien toch belangrijk te vermelden in deze tijden.
Als door de Corona-maatregelen je vakantie niet zou kunnen doorgaan, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Praktisch

Om helemaal ondergedompeld te worden in de sfeer van Land van Engelingen geldt er een minimum verblijfsduur van 2 nachten. Zo kom je helemaal tot rust.

De eindschoonmaak is inbegrepen in de huurprijs.

De waarborg bedraagt € 250 per vakantiewoning. Deze wordt betaald bij reservering en terugbetaald binnen de 14 dagen na vertrek, indien het huis in goede staat werd achtergelaten.

Aankomst vanaf 16u, vertrek ten laatste om 11u

De bedden zijn opgemaakt bij je aankomst en de badhanddoeken liggen klaar in de badkamer. Je verblijf is inclusief koffie, thee uit eigen tuin, zeep & shampoo, verse kruiden uit de tuin, bio appelsap van onze boomgaard, keukenhanddoeken en hout voor de kachel. Ook het verbruik van gas, water en elektriciteit is inbegrepen in de prijs.

Land van Engelingen ligt diep verscholen in de groene vallei van de Herk. Als je van de Helshovenstraat afslaat, neem je een zijstraatje en rijd je verder over een onverharde weg die naar beneden gaat.  Aan het begin van de landweg staat er een bordje ‘Land van Engelingenstraat’. Zodra je in dit straatje bent, krijg je meteen al een vakantiegevoel. Er is een ruime parking.

Land van Engelingen is autovrij. Enkel voor in- en uitladen mag je met de auto tot aan de woningen. Voor de duur van je verblijf blijft de auto op de parking.

Land van Engelingen is geschikt voor 16 tot 24 gasten. Kinderen tot en met 2 jaar, worden niet meegerekend en verblijven gratis.  Breng zelf een reisbedje mee.

Er is gratis Wifi voorzien.

Huisdieren zijn helaas niet toegelaten.