Praktisch

Om helemaal ondergedompeld te worden in de sfeer van Land van Engelingen geldt er een minimum verblijfsduur van 2 nachten. Zo kom je helemaal tot rust.

De eindschoonmaak is inbegrepen in de huurprijs.

De waarborg bedraagt € 500. Deze wordt betaald bij reservering en terugbetaald binnen de 14 dagen na vertrek, indien het huis in goede staat werd achtergelaten.

Aankomst vanaf 16:00u, vertrek ten laatste om 14.00u

De bedden zijn opgemaakt bij je aankomst en de badhanddoeken liggen klaar in de badkamer. Je verblijf is inclusief koffie, thee uit eigen tuin, zeep & shampoo, verse kruiden uit de tuin, bio appelsap van onze boomgaard, keukenhanddoeken en hout voor de kachel. Ook het verbruik van gas, water en elektriciteit is inbegrepen in de prijs.

Land van Engelingen ligt diep verscholen in de groene vallei van de Herk. Als je van de Helshovenstraat afslaat, neem je een zijstraatje en rijd je verder over een onverharde weg die naar beneden gaat.  Aan het begin van de landweg staat er een bordje ‘Land van Engelingenstraat’. Zodra je in dit straatje bent, krijg je meteen al een vakantiegevoel. Er is een ruime parking.

Land van Engelingen is autovrij. Enkel voor in- en uitladen mag je met de auto tot aan de woningen. Voor de duur van je verblijf blijft de auto op de parking.

Land van Engelingen is geschikt voor 16 tot 24 gasten. Kinderen tot en met 2 jaar, worden niet meegerekend en verblijven gratis.  Breng zelf een reisbedje mee.

Er is gratis Wifi voorzien.

Huisdieren zijn helaas niet toegelaten.