Mindfulness

Volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’.

Het gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Met mindfulness leef je intenser én je leert bewust keuzes te maken en grenzen te bewaken in plaats van automatisch te reageren.

Onze retreats worden begeleid door professionele trainers met wie wij al vele jaren samenwerken. Deelname aan één van deze retreats betekent dat je tools mee naar huis neemt waar je de rest van je leven voordeel van kunt hebben, waar je echt verschil mee kunt maken in je huidige leven.

Duurzaam herbronnen in vrijheid

Kenmerkend in Land van Engelingen is haar ongedwongen sfeer. We zien het verblijf in Land van Engelingen zoals in een all-in resort maar dan wel op een heel andere manier, nl. duurzaam en authentiek met de focus op bewustwording en betekenis als kerngedachte. Geen tv, geen auto en je gsm gaat in een kluisje.

Het is op een natuurlijke manier gaan vertragen. Het is een warm, respectvol en liefdevol samenzijn met gelijkgestemden, in een serene rustgevende omgeving. Het is mindful bewegen, in stilte mediteren en samen lekker vegetarisch eten met een goed glas wijn.