Tarieven

Alleen, als koppel, met je gezin, met vrienden of in groep?

Genieten van rust en stilte middenin de natuur. Kom fysiek en mentaal tot rust en laat je dromen helemaal in vervulling gaan bij het kampvuur onder de sterrenhemel.

Logeren

Land van Engelingen huren met een groep?

Land van Engelingen is zoals thuiskomen in een warm nest. Je verblijf in Land van Engelingen kan je huren met een groep en het ganse domein is dan exclusief voor jou alleen.  Ideaal voor meditatiedocenten, organisaties of bedrijven die hun training of opleiding wensen te combineren met mindfulness of meditatie. Een extra yogales, een ontspannende massage of een wandeling met de ezels in de natuur op aanvraag.

Organisaties die bij ons meerdere activiteiten in het jaar boeken, genieten van een aantrekkelijke korting.

Reserveren

Logeren in Land van Engelingen

Om optimaal in te spelen op de behoeften van haar gasten werd Land van Engelingen helemaal getransformeerd tot een idyllisch landgoed voor 16 personen. De prachtige tuinen dragen bij tot de inspirerende sfeer die er in Land van Engelingen heerst. Je kan verblijven in Land van Engelingen met een minimum van 2 nachten.

Vanaf € 185 voor 2 personen per nacht met een minimum van 2 nachten.

meer info

Vanaf € 185 voor 2 personen per nacht met een minimum van 2 nachten.

meer info

Vanaf € 185 voor 2 personen per nacht met een minimum van 2 nachten.

meer info

Vanaf € 340 voor 4 personen per nacht met een minimum van 2 nachten.

meer info

Vanaf € 440 voor 6 personen per nacht met een minimum van 2 nachten.

meer info

Extras

Maak uw verblijf extra speciaal.

Wil jij je partner verrassen omdat hij of zij jarig is? Dan is het verjaardagsarrangement een perfecte aanvulling aan jouw verblijf in één van onze landelijke woningen.

Bij dit arrangement staat een heerlijke fles bubbels van de lokale wijnboer voor jullie klaar in de woning.  ’s Ochtends verwennen wij jullie met een uitgebreide brunch. Dit arrangement is te boeken tegen een prijs van 100 euro.  Deze optie krijgt u te zien wanneer u één van onze woningen boekt onder add-ons.

Land van Engelingen huren

Luxe retreat-centre

Het huurtarief is voor het volledige domein met oa. het hoofdgebouw de Schuur, de buitenserre van 150 m2, de Finse kota, de sauna, de zwemvijver, de hottub met jacuzzi, de tuin, de 5 woningen met 7 slaapkamers, mezzanine, 6 badkamers, tot 16 personen, exclusief waarborg.

De Schuur beschikt op het gelijkvloers over een lange eettafel en een comfortabele zithoek en op de eerste verdieping is er nog een extra zithoek. Via het groot terras met bistrotafels- en stoelen heb je toegang tot de tuin.

De serre van 150 m2 in de tuin is een unieke en zeer lichtrijke ruimte die kan dienen als yoga- en meditatieruimte of ook voor workshops. Ook de Finse Kota is een mooie ruimte om gezellig samen te zitten rond het vuur.

Tijdens elke retreat wordt er heerlijk healthy food geserveerd, natuurlijk, zonder geraffineerde suikers en kleurstoffen, vegetarisch en veganistisch met zoveel mogelijk onbespoten groenten, kruiden en fruit uit eigen tuin.

Er is slaapplaats voor 16 personen en op ieder bed ligt een kleine en een grote handdoek. We vragen aan onze gasten om een extra handdoek mee te brengen voor de sauna en de ecologische zwemvijver.

Er bestaat de mogelijkheid om een extra bed  bij te boeken voor € 65,- per nacht.

Mensen die niet in Land van Engelingen logeren kunnen niet van de faciliteiten gebruik maken. U kunt dus geen deelnemers elders laten overnachten of een eigen camper op het domein neerzetten.

Residentieel

Aankomst vanaf 15u, vertrek tussen 16u en 17u.
Land van Engelingen wordt enkel exclusief verhuurd aan één gezelschap.

Ben je op zoek naar een geschikt retreat, dan vind je op deze site ook veel mogelijkheden in de agenda van onze Retreats.

Land van Engelingen huren

Catering op maat

Eten in Land van Engelingen gaat over een lekkere, energierijke biologische, plantaardige en vegetarische keuken met verse groenten, eetbare bloemen en kruiden uit eigen tuin. Ook onze dranken en wijnen zijn natuurlijk of biologisch.

Bij het boeken van een retreat in Land van Engelingen bepalen we samen een catering op maat.